Μαθηματικά

γ΄ λυκείου

WEBLESSONS

προετοιμασία
για
τις
γενικές

εξετάσεις

Για πρώτη φορά

Ολόκληρη η ύλη των μαθηματικών
της γ΄ λυκείου σε βιντεομαθήματα!

Κάνε τα μαθήματα στο χρόνο που σε εξυπηρετεί!
Παρακολούθησε το κάθε μάθημα όσες φορές επιθυμείς!
Δες τη κάθε λεπτομέρεια ξανά και ξανά και σύμφωνα με το δικό σου ρυθμό!
Κάνε την εξάσκησή σου μέσα από μεγάλο αριθμό διαθέσιμων παραδειγμάτων προς λύση, τη στιγμή ακριβώς που τα μαθαίνεις!
Επιβεβαίωσε τις γνώσεις σου μέσα από τις διαθέσιμες ερωτήσεις κατανόησης και δες άμεσα τις απαντήσεις!

Για τη γ΄ λυκείου

Ασύγχρονη και σύγχρονη προετοιμασία

Προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις με μια πλήρη σειρά βιντεομαθημάτων μέσω μιας ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Αλλά και επιπλέον υποστήριξη μέσω online μαθημάτων σε ολιγομελή τμήματα ή ιδιαίτερα μαθήματα.

Βιντεομαθήματα

Η ύλη της γ΄ λυκείου παρουσιάζεται σε βιντεομαθήματα. Δημιούργησε το πρόγραμμά σου. Δες το κάθε μάθημα όσες φορές επιθυμείς και στο χρόνο που επιθυμείς.

Online τμήματα

Αυτόνομα διαδικτυακά τμήματα για τη προετοιμασία με τη παραδοσιακή μέθοδο. Αλλά και εβδομαδιαία online υποστήριξη για τους μαθητές των βιντεομαθημάτων.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Γίνονται διαδικτυακά διατηρώντας όλα τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος χωρίς τα βασικά του μειονεκτήματα. Για πλήρη προετοιμασία ή υποστήριξη των βίντεο.

Τι προσφέρει

Προγραμμάτισε τα μαθήματά σου. Δες τα όσες φορές επιθυμείς. Σε κάθε ενότητα δες ακριβώς ποια θεωρία πρέπει να διαβάσεις και ποια να απομνημονεύσεις. Εξασκήσου στις προτεινόμενες ασκήσεις. Και έχε τη παράδοση διαθέσιμη κάθε φορά που τη χρειάζεσαι.

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε ενότητες έτσι, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για την επανάληψη. Δες τα μαθήματα στο δικό σου χρόνο αλλά προσοχή! Ακολούθησε το προτεινόμενο μηνιαίο πρόγραμμα!

Ασύγχρονη Παρακολούθηση

Καθόρισε το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα και ακολούθησέ το πιστά. Δες το κάθε μάθημα όσες φορές επιθυμείς και στο χρόνο που επιθυμείς.

Ψηφιακή Παρουσίαση

Τα βίντεο έχουν δημιουργηθεί μέσα από σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία. Παρακολούθησε τη παράδοση του μαθήματος και μόνο, χωρίς υπαγορεύσεις ή κενούς χρόνους.

Το μάθημα όπως δεν το έχεις ξαναδεί

Από εκπαιδευτικό με πολυτετή πείρα στη προετοιμασία μαθητών για τις γενικές εξετάσεις της γ΄ λυκείου.

Πόσο κοστίζει

Το σύνολο των μαθημάτων έχει χωριστεί σε 10 μηνιαίες ενότητες, ώστε για τον μαθητή που ξεκινά τη προετοιμασία το αργότερο έως στις αρχές καλοκαιριού η ύλη να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαρτίου. Επιπλέον:

Η κάθε ενότητα μαθημάτων μπορεί να αποκτηθεί ξεχωριστά κ΄ ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες.
Το κόστος της κάθε ενότητας ανέρχεται στα 120 ευρώ.
Για το κόστος των υπολοίπων υπηρεσιών (μηνιαίο διαγώνισμα κ΄ διαδικτυακή online διόρθωση, ιδιαίτερα μαθήματα κτλ) επικοινωνήστε μαζί μας.
Για τους μαθητές της β΄ λυκείου και για όσους ξεκινήσουν τη προετοιμασία έως και τις 31 Μαΐου υπάρχει η ακόλουθη προσφορά.

Για τους μαθητές της β΄ λυκείου

Με την αγορά μιας ενότητας μαθημάτων που θα πραγματοποιηθεί έως και τις 31 Μαΐου θα έχετε:

Τη 1η ενότητα στη τιμή των 70 ευρώ.
Αγοράζοντας διαδοχικά όλες τις επόμενες ενότητες θα μπορείτε να τις προμηθεύεστε και πάλι στη τιμή των 70 ευρώ, ανεξάρτητα από το πότε θα τις αγοράσετε!
Το πρώτο μηνιαίο διαγώνισμα μαζί με την ωριαία online διόρθωση κ΄ επίλυση αποριών, δωρεάν.
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον πρώτο μήνα, δωρεάν.

Μάθετε πως μπορείτε να το αποκτήσετε

Προμηθευτείτε έγκαιρα το πρώτο μάθημα και κερδίστε τη προνομιακή προσφορά για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε για τα βιντεομαθήματα

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ή δείτε σε ένα βίντεο μια περιεκτική παρουσίαση της πλατφόρμας μαθημάτων.

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες

Καλέστε τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Ζητείστε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία ή μια δωρεάν δοκιμή των μαθημάτων.

Scroll to Top