Υπηρεσίες

Τι Προσφέρει

Σύγχρονη κ΄ ασύγχρονη διδασκαλία

Πλήρης σειρά βιντεομαθημάτων όπου παρουσιάζεται όλη η θεωρία, μεθοδολογία, λυμένες ασκήσεις σε κάθε κατηγορία ασκήσεων και πλούσιο υλικό για εξάσκηση.

Πέρα ή και παράλληλα με αυτά, δημιουργούνται τμήματα με διαδικτυακό, online μάθημα το οποίο συμπληρώνει οτιδήποτε δεν μπορεί να καλύψει η ασύγχρονη διδασκαλία: τήρηση χρονοδιαγράμματος, επίλυση αποριών αλλά και διόρθωση των μηνιαίων διαγωνισμάτων.

Και φυσικά για όποιον επιθυμεί ή οποτεδήποτε χρειάζεται, παρέχεται η δυνατότητα ιδιαίτερης ενισχυτικής διδασκαλίας.

Δείτε αναλυτικά.

01.

Βιντεομαθηματα

H ύλη της γ΄ λυκείου παρουσιάζεται σε βιντεομαθήματα μέσω μιας σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Δείτε αναλυτικές πληροφορίας για τα βιντεομαθήματα και τις σελίδες μαθημάτων.

διαβάστε περισσότερα ≫

02.

6-μελή online τμηματα

Διαδικτυακά, online μαθήματα σε γκρουπ 6 μαθητών.
Τα μαθήματα στο τμήμα μπορούν να γίνονται ανεξάρτητα από τα βιντεομαθήματα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας.
Εναλλακτικά, μπορούν να λειτουργήσουν καθαρά υποστηρικτικά στα βιντεομαθήματα, όπου η παράδοση των μαθημάτων γίνεται ασύγχρονα ενώ στα εβδομαδιαία online μαθήματα θα γίνεται η επίλυση αποριών και ο όποιος απαραίτητος έλεγχος.

διαβάστε περισσότερα ≫

03.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Λειτουργούν είτε υποστηρικτικά των βιντεομαθημάτων είτε ως αυτόνομα, online μαθήματα. Σε κάθε μαθητή παρέχεται το πλήρες εκπαιδευτικό επιπλέον υλικό που απαιτείται για την άρτια προετοιμασία του.

διαβάστε περισσότερα ≫

Μάθετε για τα βιντεομαθήματα

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ή δείτε σε ένα βίντεο μια περιεκτική παρουσίαση της πλατφόρμας μαθημάτων.

Ζητήστε επιπλέον πληροφορίες

Καλέστε τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Ζητείστε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία ή μια δωρεάν δοκιμή των μαθημάτων.

Scroll to Top